Webshop OpenCartOpenCart specialist voor uw webshop, maatwerk, koppeling kassasysteem, leverancier, groothandel, dropshipment, CSV automatische import

OpenCart voor een professionele webshop naar uw wens!

OpenCart biedt gebruikers een eenvoudige oplossing voor een professionele webshop. 
Wij realiseren al onze webshops op basis van het Open Source e-commerce platform OpenCart. OpenCart een modern e-commerce platform is dat makkelijk kan worden afgestemd op de persoonlijke wensen van een webshop. Denk hierbij aan producten met sorteerfunctie voor kleuren, maten en uitvoeringen. Volledig klantbeheer met historie, orderafhandeling, betaling en administratie. Daarnaast is OpenCart zeer eenvoudig in gebruik voor een webshop ondernemer.


Professionele layouts voor laptop, tablet en mobiele weergave
Voor de layout van uw webshop kunt u kiezen uit honderden templates ($35 tot $120) die wij voor u aanschaffen. Iedere template is volledig door ons aan uw huisstijl aan te passen. Veel van deze templates zijn geschikt voor weergave op een laptop, tablet en mobiele telefoon (responsive). Kijkt u hier voor een overzicht met live voorbeelden van complete webshops.

 

Of u nu overstapt van uw huidige webshop of een gloednieuwe webshop wenst, wij pakken het altijd professioneel aan. Wij leveren u een op maat gemaakte Opencart webshop, geheel naar wens en met oneindige mogelijkheden. Neem contact met ons op!


Bekijk hier de webshop Pasveeronline.nl van Lederwarenhuis Pasveer
Bekijk hier de webshop Allesopdefiets.nl van Lambert Pot

Volg ons