Webshop v.a. € 354Complete professionele responsive webshop Open Cart met koppeling naar het kassasyteem, groothandel en dropshipment

 

U heeft al een professionele webshop in uw eigen huisstijl vanaf € 354,- excl btw. Wij werken met de webshop software van OpenCart. Deze krachtige en solide software met talloze functionaliteiten wordt wereldwijd gebruikt voor webshops. Wij stemmen de software af op uw wensen en maken eventueel samen met u een marketingplan om van uw online bedrijf een succes te maken! Onze marketing specialist heeft reeds ruim 20 jaar ervaring in de detailhandel, waarvan de afgelopen 10 jaar ook in het online winkelen. Keuze uit honderden professionele thema's


Onderstaand een link naar de OpenCart e-commerce thema's voor uw nieuwe webshop. Klikt u op het plaatje en bekijk de verschillende werkende thema's met de mogelijkheden. Wij kopen voor u de template en passen de template aan naar uw persoonlijke voorkeuren afgestemd op uw bedrijf. De installatie van de webshop gebeurt op de server van OND Internet zodat u verzekerd bent van de laatste beveiligingsupdates. Na de installatie testen wij de template, plaatsen voor u uw logo en bedrijfsgegevens, passen de formulieren aan en eventueel kleuren en de layout. 
 


 

Koppeling met uw kassasysteem, groothandel met dropshipment
 

OND Internet kan uw webshop koppelen met uw kassasysteem voor prijsupdates, voorraden en nieuwe artikelen zodat uw webshop altijd actueel is. Biedt uw leverancier een koppeling met het bestelsysteem of online assortiment artikelen, dan kunnen wij deze artikelen inladen in uw webshop. Optineel is het mogelijk om voorraad en prijsupdates van uw leverancier(s) aan uw webshop te koppelen.

 

Na oplevering begint het pas...

Na oplevering van uw webshop kunt u ervoor kiezen om zelf het inrichten en onderhoud te doen of dit aan ons over te laten. Uiteraard kunnen we hier ook een combinatie van maken. Wij hebben een helpdesk (6 dagen per week) en contentmedewerkers die voor u flexibel inzetbaar zijn voor onderhoud, SEO, het invoeren van producten of andere taken die betrekking hebben op uw online bedrijf desgewenst op locatie.


Voor meer informatie neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.    

 

Volg ons