Restylen en updatenUw huidige website restylen, updaten en van applicaties voorzien

Update van uw huidige website

 

Uw huidige website voorzien van nieuwe teksten en foto's die zoekmachine vriendelijk zijn is een goede investering. Websites zijn dynamische producten en daarom is het belangrijk dat onderhoud, uitbreiding en updaten een heldere positie inneemt in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Goede teksten, foto's en verversen van content op uw website zorgen namelijk voor betere zoekresultaten en meer terugkerende bezoekers.

 

Daarnaast worden de teksten van een html-codering voorzien. Deze codering zorgt ervoor dat niet alleen de eerste regels van uw pagina, maar de hele inhoud en foto's door de zoekmachines worden gescand en weergegeven bij de zoekresultaten.


 

Uitbesteden contentbeheer van uw website, Facebook en Twitter

Wanneer u regelmatig de inhoud wijzigt en/of informatie toevoegt, kunt u ervoor kiezen om deze werkzaamheden uit te besteden. OND heeft ruim 10 jaar ervaring met het schrijven van professionele teksten voor websites, folders en huis-aan-huiskranten en onze medewerkers zijn bekend met veel CMS beheersystemen.

 

De teksten en foto's voor uw website worden SEO (zoekmachine vriendelijk) voor u online geplaatst. Het updaten van uw website is meer dan het plaatsen van een foto en tekst. Hogere en meer zoekresultaten bij de zoekmachines en terugkerende bezoekers zorgen voor waardevermeerdering voor uw bedrijf. De content wordt crossmediaal geplaatst op uw website, Facebook, Twitter en in een persbericht die bij online en offline uitgevers wordt aangeboden. Voor ieder platform een andere invulling met dezelfde boodschap.

 

Het uitbesteden van de werkzaamheden wordt op basis van een vast aantal uren per maand of project tegen een aantrekkelijk uurtarief vanaf € 28,50 ex btw per uur aangenomen.

 

Volg ons