ContentbeheerContentbeheer van uw website, webshop, Facebook, Twitter en nieuwsbrieven.

Uitbesteden contentbeheer van uw website, webshop, Facebook, Twitter en e-mailnieuwsbrieven

 

Wanneer u regelmatig de inhoud wijzigt en/of informatie toevoegt, kunt u ervoor kiezen om deze werkzaamheden uit te besteden. OND heeft ruim 10 jaar ervaring met het schrijven van professionele teksten voor websites en onze medewerkers zijn bekend met veel CMS beheersystemen.

 

De teksten en foto's voor uw website worden SEO (zoekmachine vriendelijk) voor u online geplaatst. Het updaten van uw website is meer dan het plaatsen van een foto en tekst. Hogere en meer zoekresultaten bij de zoekmachines en terugkerende bezoekers zorgen voor waardevermeerdering voor uw bedrijf. De content wordt crossmediaal geplaatst op uw website, Facebook, Twitter en in een persbericht die bij online en offline uitgevers wordt aangeboden. Voor ieder platform een andere invulling met dezelfde boodschap.

 

Het uitbesteden van de werkzaamheden wordt op basis van een vast aantal uren per maand of project tegen een aantrekkelijk uurtarief aangenomen.

 

Update van uw huidige website

 

Uw huidige website voorzien van nieuwe teksten en foto's die zoekmachinevriendelijk zijn. Goede teksten op uw website zorgen namelijk voor betere zoekresultaten.

 

Daarnaast worden de teksten van een html-codering voorzien. Deze codering zorgt ervoor dat niet alleen de eerste regels van uw pagina, maar de hele inhoud en foto's door de zoekmachines worden gescand en weergegeven bij de zoekresultaten.

Volg ons