Alipay Wechat PayDe laagste kosten 1.8% fee - Accepteer eenvoudig betalingen Alipay en Wechtat Pay inclusief betaalautomaat -


Betalen met je mobiel heeft in China en de rest van Azië het leven veranderd van meer dan 1 miljard mensen. In tegenstelling tot de Europeze consumenten, hebben de Chineze consumenten door de snelle ontwikkelingen de pinpas overgeslagen in hun betaalmogelijkheden. 

 

Door de snelgroeiende economie zijn er steeds meer Chineze consumenten die internationale aankopen doen via webshops of reizen buiten China. In 2017 waren er 13,6 miljoen Chinezen die Europa bezochten. Zij besteden per persoon gemiddeld $ 320 per dag in de horeca en winkels. Door gebruik te maken van de betaaldiensten van 2paynow kunt u op een eenvoudige en snelle manier direct betalingen accepteren van 1 miljard Alipay en WeChat Pay gebruikers. Een groot bijkomend voordeel voor de gebruikers is dat zij direct via de app de BTW terug krijgen i.p.v. met de hand ingevulde formulieren om een teruggaaf te verzoeken. 

 

De betaling werkt eenvoudig door het tonen of scannen van een qr code wordt de bevestigd en ontvangt u binnen 2 dagen het bedrag in Euro’s op uw rekening. 
De betaalhostingprovide is het in Amsterdam gevestigde bedrijf 2PayNow. Op de website van 2PayNow meer informatie en een aanvraagformulier.


Voor de ondernemers in Overijssel, Gelderland, Drenthe, Gronigingen en Friesland hebben wij een speciaal groepskortingspakket waarbij vele ondernemers uit Giethoorn zich al hebben voor aangemeld,. U kunt ook van deze speciale korting (1.8% ipv 2.5%) en een betaalautomaat in bruikleen profiteren. De gewone aankoopprijs van de betaalauromaat is € 250,00 ex btw.

 

Tijdelijke actie: Betaalautomaat in bruikleen + Slechts 1.8% fee op uw contract

 

De Chinese toerist kan met het betalen via zijn of haar mobiel tevens direct de BTW terug krijgen. Deze functie zit in de betaalapp en vervangt formulieren en rijen voor de loketten. U kunt als ondernemer een drempel instellen waarboven u Taxfree shoppen mogelijk maakt.

Op 15 februari is er een bijeenkomst bij de Rietstulp in Giethoorn vanaf 14.00 uur met uitleg over de eenvoudige werking van uw betaalautomaat en is er volop mogelijkheid om vragen te stellen. Luister hier naar het interview op RTV oost van 12 febrauri 2019 (7 minuten)

AANMELDEN kan door het PDF formulier te downloaden

U kunt deze ingevuld mailen naar info@bookingiethoorn,com. Vergeet niet om de gevraagde kopiën bij te voegen om uw aanvraag te verspoedigen.  
 

Volg ons